Yrityksille

HUOLENPITOSOPIMUS

Huolenpitosopimus on yrityksille suunnattu ainutlaatuinen paketti, jolla ylläpidät kanssamme työntekijäsi työkykyä, terveyttä ja hyvinvointia.

Kuormittavat työasennot, istuminen, sekä erilaiset tuki- ja liikuntaelimistön häiriöt ovat eniten kipua ja lääkärissä käyntejä aiheuttava sairausryhmä. Yhden sairaslomapäivän kustannus on arvioitu olevan 350€-1000€ per päivä. Pitkittyneet sairauspoissaolot ja pysyvä työkyvyttömyys maksaa työnantajille vuosittain miljardeja.

Huolenpitosopimuksella vältetään turhia poissaoloja, sekä lyhennetään tuki- ja liikuntaelin vaivoista aiheutuvia pitkittyneitä ja toistuvia sairauspoissaoloja. Vain kehon toiminnallisella ymmärtämisellä ja oikeanlaisella liikunnalla voidaan ennaltaehkäistä ja kuntouttaa TULE – vaivoja – ei kipulääke- tai kortisonikuureilla.

Pelkät liikuntasetelit harvoin tuovat vastinetta rahalle – sillä harva tietää miten liikkua oikein ja yhä useammalla kynnys liikunnan aloittamiseen on kasvanut. Anna terveydenhoidon ja liikunnan ammattilaisista koostuvan tiimimme huolehtia työntekijöidesi kuntoilusta; kannustaa ja opastaa juuri heille yksilönä sopivan liikunnan pariin.

HUOLENPITOSOPIMUS 12KK

Huolepitosopimus alkaa liikuntalääketieteeseen ja gerontologiaan erikoistuneen sairaanhoitaha Personal Trainerin tekemällä Terveyskatsastuksella. Kun kehon toimintakyvyn haastekohdat on kartoitettu, laativat Personal Trainerimme yksilöllisen ja tarpeisiin kohdennetun Kotiohjelman. Ohjelma tukee liikunnan harrastamista sekä liikuntamotivaation löytymistä ja ylläpitoa. Jokaiseen huolenpitosopimukseen kuuluu myös Kuntouttava Personal Training ohjauskerta, jossa pureudumme syvemmin asiakkaan erityistä huomiota kaipaaviin haastekohtiin, kuten kuormittavista työasennoista tai esimerkiksi istumisesta aiheutuviin kehon kroonisiin jännitystiloihin. Tiimimme on lisäksi kerran kuukaudessa yhteydessä työntekijäänne varmistaaksemme hyvinvointiketjun jatkumisen.

TERVEYSKATSASTUS kartoittaa kehossa olevat ongelmatilanteet, kireydet sekä heikkoudet. Kehon toiminnallinen ymmärtäminen on perusta oikeaoppiselle harjoittelulle. Yksilöllinen kartoitus motivoi ja antaa uutta tietoa mahdollisuuksista voittaa kehon vaivat ja kehittyä. Mikäli omat lihasheikkoudet tai -kireydet eivät ole tiedossa, saattaa liikkumalla tilanne jopa pahentua: jo ennestään yliaktiivisia lihaksia vahvistetaan tai heikkoja laiminlyödään.

KUNTOUTTAVA PERSONAL TRAINING – ohjauksessa vahvistamme tavoitteellisesti kehon heikkoja kohtia. Liikkeelle lähdetään pienin askelin. Ohjauksessa ei haeta maksimisuoritusta tai kovaa sykkeen nousua. Pääpaino on liikkuvuudessa. tasapainossa sekä syvien lihasten harjoitteissa. Työntekijälläsi saattaa olla vierähtänyt jo useampi vuosi liikunnan harrastamisesta tai kenties hän on aktiiviliikkuja, mutta kärsii silti jostakin tuki- ja liikuntaelinvaivasta. Hänellä saattaa olla tekonivel tai mahdollisesti hän on käynyt läpi muita leikkauksia. Kuntouttava Personal Training motivoi ja antaa uutta tietoa mahdollisuuksista voittaa kehon vaivat ja kehittyä.

YKSILÖLLINEN KOTIOHJELMA räätälöidään työntekijän tarpeita vastaavaksi. Kotiohjelma suunnitellaan yksilöidysti ja harjoitteet voidaan suorittaa niin kotota, kuin toiveiden mukaan esimerkiksi kuntosalilla.

YHTEYDENOTTO varmistaaksemme hyvinvointiketjun jatkumisen olemme kerran kuukaudessa yhteydessä työntekijäänne ja kartoitamme kehon tilannetta ja kuntoilun edistymistä.

TIESITHÄN, että liikuntapalvelut ovat verovähennyskelpoisia.

Huolenpitosopimus on tarkoitettu koko työyhteisölle, myös alle 40-vuotiaille.

Asiakkaidemme kokemuksia:

“Vaivani tuli puheeksi Terveyskatsastuksessa, jossa todettiin, että kyseessä on ahdas olkapää. Ohjeeksi sain lopettaa sauvakävelyn, koska eteen viety ja maahan tärähtävä liike ei ole hyväksi. Sen sijaan aloitimme vahvistamaan yläkehon lihaksia. Nyt on yli kaksi vuotta tehokasta jumppaa takana, käsi ei enää vaivaa ja nousee helposti ylöskin!” – Kaisa 63v

“Noin kuusi vuotta sitten selkäni alkoi oireilla ja kipuilla. Syytä asialle en tiennyt. Kävin usealla eri lääkärillä, fysioterapeutilla ja muilla terveyden alan ammattilaisilla. Vuodet vierivät, mutta selkäkipuihin en saanut pysyvää apua. Vuonna 2016 törmäsin Silverplus kuntoklubiin. Olin kuullut, että he ovat erikoistuneet tuki-ja liikuntaelinvaivoihin ja päätin kokeilla heidän palveluitaan. Varasin muutaman tunnin, jossa selkäni ja yleinen terveydentilani mitattiin ja sain räätälöidyn selänkuntoutussuunnitelman. Tein harjotteita joka päivä. Hitaasti, mutta varmasti aloin tuntea muutoksia ryhdissäni ja yleisessä terveydessäni. Myös kipu alkoi pienentyä päivä päivältä. Nyt selkäni on kunnossa ja terveydentilani aivan eri kuin se oli kuusi vuotta sitten. Pystyn työskentelemään taas täysipäiväisesti ja opiskelemaan töiden ohella. Saan elää liikunnallista ja tervelelistä elämään! Kiitos!” – Juha-Pekka 31v

“Tulin Silverplussaan ja menin oitis Terveyskatsastukseen. Toista tuntia kestänyt keskustelu, lihasten ja liikkeiden kevyt testaus selvitti kroppani tilan. Muutamalla uudella lihaskuntoliikkeellä ja innovatiivisella venytystekniikalla sain ihan samana päivänä avun: nukuin ensimmäistä kertaa kuukausiin seuraavana yönä aamuun asti. Ilman selän jumitusta ja aamuyön venytyksiä. Nyt olen koukussa täsmäliikkeisiin, eikä päivääkään mene ilman niitä.” – Johanna 52v

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: jeanette@silverplus.fi