PILATEKSEN CORESSA-WORKSHOP

La 8.12.2018 klo: 10:00-12:00


“Pilates is the complete coordination of body, mind and spirit.” – Joseph H. Pilates

Pilateksen coressa -workshopissa syvennytään pilateksen perusperiaatteisiin sekä siihen, miten ne ovat läsnä jokaisessa pilatesharjoituksessa.

Miksi harrastaa pilatesta? Mikä sen erottaa joogasta, mikä siitä tekee pilatesta? Voiko pilateksella treenata sixpackin vai onko se pelkästään hengittämistä? Miten saavuttaa paras hyöty pilateksesta?

Olit vasta pilatesharrastuksesi alussa taikka jo kokenut harrastaja, on aina välillä palautettava ajatukset perusteisiin ja vahvistettava pohjaa, jonka päälle rakennat pilatesmatkaasi. Pilateksen coressa -workshopissa syvennytään pilateksen perusperiaatteisiin sekä siihen, miten ne ovat läsnä jokaisessa pilatesharjoituksessa. Aluksi tutustutaan pilateksen perusperiaatteisiin yksi kerrallaan sekä testataan niiden vaikutusta eri klassisen pilateksen liikkeisiin. Workshopin lopuksi kerätään opit yhteen ja nostetaan hiki pintaan klassisen pilateksen liikesarjan voimin tavoitellen viimeisen perusperiaatteen täyttymistä; liikkeiden soljuvaa flowta.

Pilateksen coressa -workshopin ohjaa Sanna-Maria Hellsten.

Sanna-Maria on Peak Pilateksen kasvatteja eli hän ohjaa pääsääntöisesti klassista pilatesta niin matolla kuin laitteillakin. Viimeisimpänä hän on täydentänyt koulutustaan Hollannissa ja jatkaakin uusien pilatestuulien etsimistä tulppaanien maassa myös ensi vuoden alun. Sanna-Marian tunneilla ei tehosta pihistellä vaan hän pyrkii kannustamaan jokaista liikkujaa tunti tunnilta ylittämään itsensä ja kurottamaan mottonsa mukaan pilateksen ja hyvän olon kautta kohti menestystä.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET 5.12.2018 MENNESSÄ INFO@SILVERPLUS.FI,
P 0440303136.
Workshopin hinta 35€/hlö

Success is measured in happiness and happiness is created by one Pilates lesson at a time.