Terveyskatsastus

Oireileeko kehosi? Haittaako kipu tai särky arkeasi, rajoittaako se jopa liikuntaharrastustasi? Olet mahdollisesti hoidattanut vaivaasi jo monessa eri paikassa, mutta et ole lopullisesti päässyt siitä irti.
Yleisimmät toimintakykyä haittaavat vaivat ovat mm oireileva selkä, huono ryhti, kipeä olkapää ja polvivaivat. Tuki- ja liikuntaelimistö on monimutkainen järjestelmä, jossa häiriö yhdessä osassa voi vaikuttaa hyvin kokonaisvaltaisesti koko kehon toimintaan.
Silverplus tarjoaa ainutlaatuisen Terveyskatsastuksen, jossa kartoitetaan kehossa olevat ongelmatilanteet, sekä kireydet ja vahvuudet. Kehon toiminnallinen ymmärtäminen on perusta oikeanoppiselle harjoittelulle. Yksilöllinen kartoitus motivoi ja antaa uutta tietoa mahdollisuuksista voittaa kehon vaivat ja kehittyä. Mikäli omat lihasheikkoudet tai -kireydet eivät ole tiedossa saattaa liikkumalla tilanne jopa pahentua: jo ennestään yliaktiivisia lihaksia vahvistetaan tai heikkoja laiminlyödään.

VARAA AIKA

Tiesitkö, että…

Olkapään hankausoireyhtymä – leikkaushoidosta ei lisähyötyä omatoimiseen tekemiseen verrattaessa.

Olkalisäkkeen avarrusleikkauksia tehdään Suomessa yli 4000 vuodessa. Se on siten Suomen neljänneksi yleisin ortopedinen toimenpide, vaikka sen tehosta ei ole selkeää näyttöä.

Tutkimuksessa selvisi, ettei olkalisäkkeen avarrusleikkauksesta  näytä olevan hyötyä olkanivelen hankausoireyhtymän hoidossa. Yhtäläisiin hoitotuloksiin päästään ohjatulla ja valvotulla fysioterapeuttisella harjoittelulla. Leikkaushoito ei ole kustannustehokasta. Toimenpiteellä ei myöskään todettu olevan suotuisia pitkäaikaisvaikutuksia lihas- ja jännekudoksiin.

Lue ortopedi Saara Ketolan tutkimus.

ASIAKASPALVELU
044 030 3136
info@silverplus.fi

OSOITE
Pitkämäenkatu 6, 3krs
20250 Turku

AUKIOLOAJAT
Ma, Ke 9:00-21:00
Ti, To 7:00-21:00
Pe 9:00-19:00
La ja Su 10:00-14:00
Kuun viimeinen sunnuntai 16:00-20:00
Kesäsunnuntait suljettu 1.6 alkaen

Suljettu pyhäpäivinä