Personal Trainer

Personal Trainer

Tuntuuko siltä, että harjoitukset polkevat paikallaan eikä tavoitteita saavuteta? Silverplus tarjoaa yksilöohjausta, jolla saat harjoituksiin lisää tehoja, vaihtelevuutta ja suunnitelmallisuutta. Personal Trainerimme kannustaa, ohjaa ja opettaa oikeanlaiseen ja tehokkaaseen suoritukseen. Harjoitukset suunnitellaan yksilöidysti ja ne voidaan suorittaa kuntosalin tai jumppasalin puolella. Tarvittaessa lähdemme vaikka juoksulenkille tai uimaan kanssasi. Yhdessä ohjaajan kanssa voidaan tehdä myös pidemmän tähtäimen kausisuunnitelma tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tutustu paketteihin ja hinnastoon


Kuntouttava Personal Trainer

Onko sinulla vierähtänyt jo useampi vuosi liikunnan harrastamisesta? Kärsit kenties jostakin tuki-ja liikuntaelinvaivasta, sinulla on tekonivel tai olet mahdollisesti käynyt läpi muita leikkauksia. Liike on kankeaa ja liikkeelle lähtö haastavaa ehkä jopa ylitsepääsemätöntä. Kehon väsymys ja kolotukset ovat tulleet osaksi arkea.
Kuntouttava Personal Trainer tunti aktivoi syviä lihaksia ja vahvistaa tavoitteellisesti kehon heikkoja kohtia. Liikkeelle lähdetään pienin askelin. Tunneilla ei haeta maksimisuoritusta, kovaa sykkeen nousua tai kilpajuoksua ajan kanssa. Pääpaino on liikkuvuudessa, tasapainossa sekä syvien lihaksien harjoitteissa.
Tunnit ostetaan yksittäin ja jatkosta sovitaan aina erikseen. Kuntouttavan Personal trainer tunnin voit varata vasta, kun olet käynyt Terveyskatsastuksessa. Harjoittelua on helpomi suunnitella ja toteuttaa, kun kehossa olevat ongelmatilanteet, sekä kireydet ja vahvuudet on kartoitettu.

Varaa aika

ASIAKASPALVELU
044 030 3136
info@silverplus.fi

OSOITE
Pitkämäenkatu 6, 3krs
20250 Turku

AUKIOLOAJAT
Ma, Ke 9:00-21:00
Ti, To 7:00-21:00
Pe 9:00-19:00
La ja Su 10:00-14:00
Kuun viimeinen sunnuntai 16:00-20:00
Kesäsunnuntait suljettu 1.6 alkaen

Suljettu pyhäpäivinä