Kuntosali

Raikas ilma osuu kasvoille kun avaa oven. Lasikatosta tulvii valoa sisään ja vastaanotosta tervehditään iloisesti. Avaralla ja viihtyisällä kuntosalilla harjoittellaan laadukkailla Technogym-kuntosalilaitteilla sekä vapailla painoilla. Personal trainer on aina paikalla ja häneltä saa tarvittaessa apua harjoitteluun. Meiltä löytyy myös Technogym Easy Line- ilmanpainevastuslaitteet, jotka soveltuvat niin aloittelijan kuin kokeneemmankin lihaskuntoharjoitteluun. Toiminnallisessa salissa jokainen pääsee haastamaan itsensä! Oman kehonpainon avulla tehtävät harjoitteet on helppo muokata kaiken tasoisille liikkujille sopiviksi erilaisia välineitä apuna käyttäen. Toiminnallisessa harjoittelussa harjoitetaan lihasten välistä yhteistyötä. Keho kehittyy monipuolisesti: tasapaino ja kehon hallinta paranevat, saa lisää voimaa, nopeutta ja liikkuvuutta.


Tervetuloa!

Ryhmäliikuntasali 2
Ryhmäliikuntasali 3
Pyöräilysali

Ryhmäliikuntasaleissamme on hyvin tilaa 12-16 osallistujalle ja pyöräilysalissamme on käytössä 14 laadukasta sisäpyörää.

Aerobiset laitteet
Vapaapainoalue
Technogym-kuntosalilaitteet

Useat aerobiset laitteemme mahdollistavat lämmittelyn juuri harjoitukseesi sopivalla laitteella. Kuntosalillamme järjestetään myös kiertoharjoittelutunteja.

Naisten pukuhuone
Naisten sauna
Miesten pukuhuone

Myös pukuhuoneemme ovat valoisat ja avarat.

Lasikatto
Tervetuloa
Technogym Easy Line - ilmanpainevastuslaitteet

ASIAKASPALVELU
044 030 3136
info@silverplus.fi

OSOITE
Pitkämäenkatu 6, 3krs
20250 Turku

AUKIOLOAJAT
Ma, Ke 9:00-21:00
Ti, To 7:00-21:00
Pe 9:00-19:00
La ja Su 10:00-14:00
Kuun viimeinen sunnuntai 16:00-20:00
Kesäsunnuntait suljettu 1.6 alkaen

Suljettu pyhäpäivinä