Silverplus-metodi

Ainutlaatuinen toimintatapamme kiteytyy Silverplus–metodiin. Erityisosaamisemme tulee ilmi henkilökohtaisessa Terveyskatsastuksessa sekä Passiivisessa venytysohjelmassa. Näiden vaiheiden jälkeen alkaa Aktiivinen lihaskuntoharjoittelu, joka on aina yksilöllinen keskittyen liikkuvuuden ja lihasvoiman vahvistamiseen.

Silverplus lihaskuntoklubilla pääpaino ei ole suorittamisessa, vaan terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Tunnuksemme on Elinvoimaa lihaksista ja tähän uskomme.

1 – Terveyskatsastus

Silverplus tarjoaa ainutlaatuisen Terveyskatsastuksen, jossa kartoitetaan kehossa olevat ongelmatilanteet, sekä kireydet ja heikkoudet. Kehon toiminnallinen ymmärtäminen on perusta oikeaoppiselle harjoittelulle. Yksilöllinen kartoitus motivoi ja antaa uutta tietoa mahdollisuuksista voittaa kehon vaivat ja kehittyä. Mikäli omat lihasheikkoudet tai -kireydet eivät ole tiedossa saattaa liikkumalla tilanne jopa pahentua: jo ennestään yliaktiivisia lihaksia vahvistetaan tai heikkoja laiminlyödään.

VARAA AIKA

2 – Passiivinen venytysohjelma

Kehon kireys vaatii aina venyttelyä. Passiivinen venyttely on tehokasta, helppoa ja nopeaa. Venyttelyssä käytetään innovatiivista VENYYtä . Venyttelyä tehdään päivittäin helppoja ohjeita noudattaen ja vain muutamia minuutteja. Olo helpottuu jo muutaman päivän kuluttua ja passiivisesta venyttelystä tulee tapa, jota ilman ei enää voi olla.


3 – Aktiivinen lihaskuntoharjoittelu

Silverplussasta saa yksilölliset ohjeet aktiiviseen lihaskuntoharjoitteluun. Rakennamme miellyttävän ja asteittain kehittyvän kuntosaliohjelman tai ehdotamme juuri sinulle sopivia täsmäjumppiamme liikkuvuuden ja lihaksiston kehittämiseen. Henkilökohtainen ohjelma ja eri vaativuusasteiset täsmäjumpat motivoivat ja auttavat kehittymään niin liikunnan vasta-alkajia kuin kokeneita kuntoilijoita.


ASIAKASPALVELU
044 030 3136
info@silverplus.fi

OSOITE
Pitkämäenkatu 6, 3krs
20250 Turku

AUKIOLOAJAT
Ma, Ke 9:00-21:00
Ti, To 7:00-21:00
Pe 9:00-19:00
La 9:00-15:00
Su 10:00-14:00
Kuun viimeinen sunnuntai 16:00-20:00

Suljettu pyhäpäivinä