Tiimi

Roosa


LUOVA JOHTAJA, OMISTAJA

Olen Studio Onen toinen perustaja ja omistaja sekä Silverplussan omistaja. Koulutukseltani olen ravintovalmentaja, hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja, personal trainer ja liiketalouden tradenomi.

Mikko

TOIMITUSJOHTAJA, OMISTAJA

Olen Studio Onen toinen perustaja ja omistaja sekä Silverplussan omistaja. Koulutukseltani olen ravintovalmentaja, hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja, personal trainer ja BBA.


Seppo


HENKILÖKOHTAINEN VALMENTAJA, RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Valmentajana olen kannustava ja motivoiva, mutta vaativa. Erityisosaamisiini kuuluvat kestävyysliikuntalajit, kuten juoksu ja hiihto, sekä pysyvään elämäntapmuutokseen ja eri kestävyyslajien kilpamatkoihin valmentaminen ja motivointi.

Ida

PERSONAL TRAINER, FYSIOTERAPEUTTI, RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Intohimoni on auttaa juuri Sinua yksilönä kohti terveellisempää arkea, parempia valintoja sekä vahvempaa versiota itsestäsi. Erityisosaamiseni on lihasvoiman lisääminen, erityistarpeiden mukaan sovellettu liikunta sekä yleinen fysiikkavalmennus oman urheilulajin tukemiseksi.


Katja


PERSONAL TRAINER, RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Lähestymistapani harjoitteluun lähtee liikkumisen laadusta. Pyrin luomaan kestävää hyvinvointia ja vähentämään kipuja. Mikäli haluat, että liikkuvuutesi paranee, ryhtisi kohenee ja suoritustekniikkasi on kohdillaan, olen sinulle oikea valmentaja!

Markus

PERSONAL TRAINER, FYSIOTERAPEUTTIOPISKELIJA

Näytän suuntaa ja ohjaan sinua keskittymään harjoittelun isoimpiin ydinkohtiin. Erityisosaamisalueitani ovat tuki- ja liikuntaelinten kuntoutus, kehonkoostumuksen muokkaus ja lihasvoiman lisääminen.


Marika


PERSONAL TRAINER, RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Opetellaan yhdessä kuuntelemaan kehoa ja nauttimaan elämästä! Liike ja ravinto ovat lääke kaikkeen – ainakin ne auttavat kummasti kolotuksiin ja pitävät elämäniloa yllä! Tule löytämään liikunnan ja ruuan ilo avustuksellani.

Sini

PERSONAL TRAINER, KUNTOUTUSOHJAAJA, SAIRAANHOITAJA, RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Esteet katoavat sinnikkään tieltä – olen oppaasi terveempään huomiseen. Erityisosaamistani on kuntouttaminen ja arjen haasteissa tukeminen.


Hanna


PERSONAL TRAINER, RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Mikäli haluat toimivan ja vahvan kehon, saada lisää virkeyttä ja hyvää oloa päiviisi sekä löytää levon ja aktiivisuuden tasapainon, tervetuloa valmennukseeni! Erityisosaamisalueeseeni kuuluu monipuolinen voiman, tuen ja liikkuvuuden yhdistäminen harjoittelussa.

Sinikka

PERSONAL TRAINER, LIIKUNTANEUVOJA, RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Mikäli haluat oppia uutta, rikkoa omia rajojasi ja löytää itsestäsi voimavaroja, joita et ehkä edes tiennyt omaavasi, olen juuri sinulle sopiva valmentaja. Lisäksi erityisosaamisalueisiini kuuluvat raskauden aikainen ja sen jälkeinen liikunta.


Jenni


PERSONAL TRAINER, RAVINTOVALMENTAJA

Haluan valmentaa sinua niin että suunnittelemme yhdessä sopivat askeleet kohti liikkumista, oikeanlaista ravintoa ja tasapainoa. Mieluisimmat kohderyhmäni ovatkin liikunnan aloittajat ja ruuhkavuosien keskellä itsensä unohtaneet.

Sini

LIIKUNNANOHJAAJA, RAVINTOVALMENTAJA

Mikäli haluat, että liikunta nostattaa hymyn huulillesi, piristää mieltäsi ja tuo hyvinvointia niin kehollesi, kuin mielellesi, ovat ohjaamani pienryhmätreenit sinua varten!


Sara


FYSIOTERAPEUTTI, RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Fysioterapian tarkoitus on ylläpitää ja edistää ihmisen liikkumista ja toimintakykyä sekä ennaltaehkäistä vammojen syntymistä. Minulle tärkeintä fysioterapeuttina onkin ohjata ja neuvoa asiakasta terveelliseen liikkumiseen.

Tuula


RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Pitkän uran liikunnan parissa tehnyt Tuula on valmistunut Vierumäen Urheiluopistosta vuonna 1982. Hän on toiminut viisi vuotta päätoimisena taitoluisteluvalmentajana ja viisitoista vuotta kunnan erityisliikuntaohjaajana. Vuodesta 2004 hän on toiminut itsenäisenä ammatinharjoittajana. Tuulan pitämät Pilates-tunnit täyttyvät nopeasti innokkaista liikkujista ja Tuulan ohjausideologia tiivistyy seuraavassa: “Kuuntele kehoasi ja toimi sen parhaaksi.”

 

Helena


RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Helena on liikunnanohjaaja ja joogaohjaaja. Hänellä on pitkä liikunta-alan työkokemus niin aikuisliikunnan, kuntoutujien kuin myös lasten ohjaamisesta. Helena on pienestä pitäen voimistellut ja tanssinut. Viime vuosina joogasta on tullut hänelle hyvin rakas laji ja elämäntapa. Helena ohjaa Silverplussalla hathajoogaa. Helenan tunnit soveltuvat hyvin niin aloittelijoille kuin jo vähän jooganneillekin. Jooga antaa mahdollisuuden pysähtyä, kuunnella, hoitaa kehoa ja mieltä. Joogan avulla voi parantaa kehotietoisuutta, kehonhallintaa, lihastasapainoa, liikkuvuutta, jopa helpottamaan nukahtamista. Helena ohjaa “täysillä, mutta en liian vakavalla otteella”. Tärkeintä hänen mielestään on kokonaisvaltainen hyvinvointi – tasapaino.

Kiia


RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Kiia on haasteita rakastava sairaanhoitaja ja ryhmäliikunnan ohjaaja. Jo nuoresta asti liikunta on kuulunut vahvasti hänen elämään, alkuun omalla uralla kilpavoimistelussa ja tämän jälkeen valmentajan roolissa nuorten joukkuevoimistelussa. Ryhmäliikunnan ohjaukseen Kiia haluaa tuoda tunneille mukaan kaikille mahdollisuuden liikkua oman kunnon ja tunteen mukaan, mutta kuitenkin pienen kipinän haastamaan itse itseään.

Amanda


RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Amanda on jo pienestä pitäen harrastanut eri urheilulajeja, mutta tanssitunnille päästyään häntä ei ole saanut ulos tanssisaleista. Amanda on opettanut tanssia vuodesta 2012 lähtien ja pitkän joogaharrastuksen innoittamana kouluttautunut myös FasciaMethod-ohjaajaksi. Amanda on opiskellut tanssipedagogiikkaa Jyväskylän avoimessa yliopistossa sekä liikuntalääketiedettä Itä-Suomen avoimessa yliopistossa. Silverplussalla Amanda ohjaa FasciaMethod-tunteja, jotka sopivat ihan kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Ohjaajana Amanda on kannustava ja humoristinen, mutta tarkka tekniikasta.

Sarianna


RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Sarianna Jakobsson on koulutukseltaan fysioterapeutti, Personal Trainer, Tason 3 PhysioPilates -ohjaajaja ja seksuaalineuvoja. Ryhmäliikuntaa hän on ohjannut 8 vuotta. “Rakastan työtäni liikunnan ja hyvinvoinnin parissa. Ohjaajana olen aito, räväkkä ja iloinen. Omiin harrastuksiini kuuluu crossfit, twerk ja jooga.

ASIAKASPALVELU
044 030 3136
info@silverplus.fi

OSOITE
Pitkämäenkatu 6, 3krs
20250 Turku

AUKIOLOAJAT
Ma, Ke 9:00-21:00
Ti, To 7:00-21:00
Pe 9:00-19:00
La 9:00-15:00
Su 10:00-14:00
Kuun viimeinen sunnuntai 16:00-20:00

Suljettu pyhäpäivinä