Tiimi

Roosa


LUOVA JOHTAJA, OMISTAJA

Olen Studio Onen toinen perustaja ja omistaja sekä Silverplussan yrittäjä. Koulutukseltani olen ravintovalmentaja, hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja, personal trainer ja liiketalouden tradenomi. Tärkein tehtäväni on huolehtia siitä, että viihdyt asiakkaanamme!

Mikko

TOIMITUSJOHTAJA, OMISTAJA

Olen Studio Onen toinen perustaja ja omistaja sekä Silverplussan yrittäjä. Koulutukseltani olen ravintovalmentaja, hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja, personal trainer ja BBA. Tärkein tehtäväni on huolehtia siitä, että viihdyt asiakkaanamme!


Seppo


HENKILÖKOHTAINEN VALMENTAJA, RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Valmentajana olen kannustava ja motivoiva, mutta vaativa. Erityisosaamisiini kuuluvat kestävyysliikuntalajit, kuten juoksu ja hiihto, sekä pysyvään elämäntapmuutokseen ja eri kestävyyslajien kilpamatkoihin valmentaminen ja motivointi. Ohjaan Silverplussalla henkilökohtaisten valmennusasiakkaiden lisäksi Evergreen pyöräilyä.

Ida

PERSONAL TRAINER, FYSIOTERAPEUTTI, RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Intohimoni on auttaa juuri Sinua yksilönä kohti terveellisempää arkea, parempia valintoja sekä vahvempaa versiota itsestäsi. Olen koulutukseltani personal trainer ja fysioterapeutti. Erityisosaamiseni on lihasvoiman lisääminen, erityistarpeiden mukaan sovellettu liikunta sekä yleinen fysiikkavalmennus oman urheilulajin tukemiseksi. Ohjaan Silverplussalla henkilökohtaisten valmennusasiakkaiden lisäksi lihaskunto + venyttely -tuntia.


Katja


PERSONAL TRAINER, RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Lähestymistapani harjoitteluun lähtee liikkumisen laadusta. Pyrin luomaan kestävää hyvinvointia ja vähentämään kipuja. Koulutukseltani olen personal trainer ja olen toiminut liikunta-alalla eri tehtävissä jo 20 vuotta. Mikäli haluat, että liikkuvuutesi paranee, ryhtisi kohenee ja suoritustekniikkasi on kohdillaan, olen sinulle oikea valmentaja! Ohjaan Silverplussalla henkilökohtaisten valmennusasiakkaiden lisäksi kuntosalin kiertoharjoittelua, niska-hartiaa, vatsa-selkää ja PowerMethodia.

Sini

PERSONAL TRAINER, KUNTOUTUSOHJAAJA, SAIRAANHOITAJA, RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Esteet katoavat sinnikkään tieltä – olen oppaasi terveempään huomiseen. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja, kuntoutusohjaaja ja personal trainer. Erityisosaamistani onkin kuntouttaminen ja arjen haasteissa tukeminen. Ohjaan Silverplussalla henkilökohtaisten valmennusasiakkaiden lisäksi niska-hartiaa ja kuntosalin kiertoharjoittelua.


Sonja


PERSONAL TRAINER, LIIKUNNANOHJAAJA (AMK), RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Kehosi on ainoa paikka, jossa sinun on pakko asua – pidetään siitä siis huolta. Autan sinua löytämään omat voimavarasi ja syventämään yhteyttä upeaan kotiisi, jota kehoksi kutsutaan. Etsitään yhdessä sinulle luonnollisimmat ja mielekkäimmät tavat pitää hyvinvointia yllä! Ohjaan Silverplussalla henkilökohtaisten valmennusasiakkaiden lisäksi lihaskunto + venyttely -tuntia ja toiminnallista kuntopiiriä.

Markus

PERSONAL TRAINER, FYSIOTERAPEUTTIOPISKELIJA

Näytän suuntaa ja ohjaan sinua keskittymään harjoittelun isoimpiin ydinkohtiin. Olen koulutukseltani personal trainer ja valmistun pian fysioterapeutiksi. Erityisosaamisalueitani ovat tuki- ja liikuntaelinten kuntoutus, kehonkoostumuksen muokkaus ja lihasvoiman lisääminen. Valmennan Silverplussalla henkilökohtaisia valmennusasiakkaita ja tuuraan ryhmäliikuntatunteja.


Tanja


PERSONAL TRAINER

Haluaisitko tehdä elämäntapamuutoksen, muttet tiedä mistä lähteä liikkeelle? Ehkä olet jo ottanut ensimmäiset askeleet tai treenannut kauan, mutta koet tarvitsevasi tukea matkallasi? Erityisosaamistani ovat elämäntapamuutokset, TRX-treeni ja kestävyysliikunta. Valmennan Silverplussalla henkilökohtaisia valmennusasiakkaita.

Tuula


RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Ohjausideologiani tiivistyy: “Kuuntele kehoasi ja toimi sen parhaaksi”. Olen tehnyt pitkän uran liikunnan parissa. Valmistuin Vierumäen Urheiluopistosta vuonna 1982. Olen toiminut viisi vuotta päätoimisena taitoluisteluvalmentajana ja viisitoista vuotta kunnan erityisliikuntaohjaajana. Vuodesta 2004 olen toiminut itsenäisenä ammatinharjoittajana. Silverplussalla ohjaan Silver Pilatesta.

Amanda


RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

olen jo pienestä pitäen harrastanut eri urheilulajeja, mutta tanssitunnille päästyäni, ei minua ole saanut ulos tanssisaleista. Olen opettanut tanssia vuodesta 2012 lähtien ja pitkän joogaharrastuksen innoittamana kouluttautunut myös FasciaMethod-ohjaajaksi. Olen opiskellut tanssipedagogiikkaa Jyväskylän avoimessa yliopistossa sekä liikuntalääketiedettä Itä-Suomen avoimessa yliopistossa. Ohjaajana olen kannustava ja humoristinen, mutta tarkka tekniikasta. Silverplussalla ohjaan FasciaMethodia, lihaskuntoa ja vatsa-selkää.

Kiia


RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Olen haasteita rakastava sairaanhoitaja ja ryhmäliikunnan ohjaaja. Jo nuoresta asti liikunta on kuulunut vahvasti elämääni, alkuun omalla uralla kilpavoimistelussa ja tämän jälkeen valmentajan roolissa nuorten joukkuevoimistelussa. Ryhmäliikunnan ohjaukseen haluan tuoda tunneille mukaan kaikille mahdollisuuden liikkua oman kunnon ja tunteen mukaan, mutta kuitenkin pienen kipinän haastamaan itse itseään. Silverplussalla ohjaan vatsa-pakaraa, kuntosalin kiertoharjoittelua ja pyöräily + ylävartalo -tuntia.

Helena


RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Ohjaan “täysillä, mutta en liian vakavalla otteella”. Tärkeintä mielestäni on kokonaisvaltainen hyvinvointi – tasapaino. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja ja joogaohjaaja. Minulla on pitkä liikunta-alan työkokemus niin aikuisliikunnan, kuntoutujien, kuin myös lasten ohjaamisesta. Olen pienestä pitäen voimistellut ja tanssinut. Viime vuosina joogasta on tullut minulle hyvin rakas laji ja elämäntapa. Silverplussalla ohjaan hathajoogaa.

Sarianna


RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Rakastan työtäni liikunnan ja hyvinvoinnin parissa. Ohjaajana olen aito, räväkkä ja iloinen. Olen koulutukseltani fysioterapeutti, personal trainer, tason 3 PhysioPilates -ohjaajaja ja seksuaalineuvoja. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut 8 vuotta. Silverplussalla ohjaan Physio Pilatesta.

Sara


FYSIOTERAPEUTTI, RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Olen koulutukseltani fysioterapeutti. Mielestäni fysioterapian tarkoitus on ylläpitää ja edistää ihmisen liikkumista ja toimintakykyä sekä ennaltaehkäistä vammojen syntymistä. Minulle tärkeintä fysioterapeuttina onkin ohjata ja neuvoa asiakasta terveelliseen liikkumiseen. Silverplussalla voit konsultoida minua fysioterapeuttina. Lisäksi tuuraan ryhmäliikuntaa.

Sini

LIIKUNNANOHJAAJA (AMK),
RYHMÄLIIKUNTAOHJAAJA

Mikäli haluat, että liikunta nostattaa hymyn huulillesi, piristää mieltäsi ja tuo hyvinvointia niin kehollesi, kuin mielellesi, ovat ohjaamani pienryhmätreenit sinua varten! Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja ja ravintovalmentaja. Silverplussalla ohjaan ryhmäliikuntaa.


ASIAKASPALVELU
044 030 3136
info@silverplus.fi

OSOITE
Pitkämäenkatu 6, 3krs
20250 Turku

AUKIOLOAJAT
Ma, Ke 9:00-21:00
Ti, To 7:00-21:00
Pe 9:00-19:00
La 9:00-15:00
Su 10:00-14:00
Kuun viimeinen sunnuntai 16:00-20:00