Ohjaajat

Sarita


Sarita on pitkän tien ammattilainen niin terveydenhuollossa kuin liikunnassakin. Saritan koulutustausta on vaikuttava; erikoissairaanhoitaja, kätilö, FISAF:n kouluttama kuntosaliohjaaja ja Personal Trainer. Terveysalan opintoja Sarita on syventänyt Jyväskylän yliopistossa gerontologian ja liikuntalääketieteen aineopintojen parissa. Täsmäjumppien ja yksilöohjauksen lisäksi Sarita pitää Silverplus lihaskuntoklubilla Terveyskatsastusta, jossa asiakkaan tilanne kartoitetaan kokonaisvaltaisesti niin lääketieteen kuin liikunnankin näkökulmasta.

Jeanette

Jeanette on liikuntalääketieteen perusopintoja opiskeleva FISAF lisensoitu kuntosaliohjaaja ja FAF Personal Trainer. Hän toimii Silverplus lihaskuntoklubilla täsmäjumppaohjaajana ja Personal Trainerina. Lihaskuntoharjoittelu ja lihaksiston hyvinvointi on aina ollut lähellä Jeanetten sydäntä ja omaa kuntosaliharjoittelua onkin takana jo yli 15 vuotta. Tuki-ja liikuntaelinvaivoista Jeanette on eritoten kiinnostunut niska-hartiaseudun- ja ryhdin ogelmista. Suosikki täsmäjumppiin kuuluukin niska-hartia tunnin ohjaus. Spesialiteettinä on myös juoksutekniikkavalmennus, sekä juoksijan lihaskuntoharjoittelu.


Charlotte


Charlotte on FISAF:n kuntosaliohjaajakoulutuksen käynyt ryhmäliikuntaohjaaja. Innostus liikuntaan heräsi mukaansatempaavilla ryhmäliikuntatunneilla
teini-iässä ja myöhemmin kiinnostus laajeni itsenäiseen harjoitteluun kuntosalilla ja lenkkipoluilla. Viime vuosina tutuksi ovat tulleet myös Crossfit ja erilaiset juoksukilpailut. Nykyään liikunta on elämäntapa: säännöllinen liikunta pitää mielen ja kehon virkeänä. Silverplus lihaskuntoklubilla Charlotte ohjaa monipuolisesti erilaisia täsmäjumppia.

Risto

Risto on veteraaniurhelija, joka on aktiiviurallaan voittanut lukuisia SM-mitaleja ja edustanut Suomea kymmenissä kisoissa ympäri maailmaa. Risto on tehnyt liikunnan parissa pitkän uran ja nyt eläkepäivinään jatkaa liikunnan ilosanoman viemistä ohjaamalla Silverplus lihaskuntoklubilla täsmäjumppia.


Jaana


Jaana on pitkän sekä monipuolisen tanssi-ja liikuntataustan omaava fysioterapeutti. Uusien lajien kokeilemiseen ja itsensä haastamiseen on aina löytynyt innokuutta ja
hän onkin harrastanut kaikennäköistä pallopeleistä ratsastukseen. Tällä hetkellä hän pitää huolta omasta kehostaan kuntosalilla käymisen sekä tanssimisen avulla. 
Ohjaajakokemusta Jaanalle on kertynyt tanssin lisäksi erityisryhmien liikuntatuntien parista sekä työikäisten ja ikääntyneiden kuntasaliohjaamisesta. Lisäksi on tullut pidettyä erilaisia työpajoja sekä terveysaiheisia luentoja. Jaana käy myös jatkuvasti kouluttamassa itseään lisää. Ohjaajana ja fysioterapeuttina hän on lämmin ja kannustava; “Parasta on nähdä innostus kun joku oppii jotakin uutta!”. SilverPlus kuntoklubilla Jaana toimii Personal trainerina ja kuntosaliohjaajana.

Tuula


Pitkän uran liikunnan parissa tehnyt Tuula on valmistunut Vierumäen Urheiluopistosta vuonna 1982. Hän on toiminut viisi vuotta päätoimisena taitoluisteluvalmentajana ja viisitoista vuotta kunnan erityisliikuntaohjaajana. Vuodesta 2004 hän on toiminut itsenäisenä ammatinharjoittajana. Tuulan pitämät Pilates-tunnit täyttyvät nopeasti innokkaista liikkujista ja Tuulan ohjausideologia tiivistyy seuraavassa: “Kuuntele kehoasi ja toimi sen parhaaksi.”

 

Helena


Helena on liikunnanohjaaja ja joogaohjaaja. Hänellä on pitkä liikunta-alan työkokemus niin aikuisliikunnan, kuntoutujien kuin myös lasten ohjaamisesta. Helena on pienestä pitäen voimistellut ja tanssinut. Viime vuosina joogasta on tullut hänelle hyvin rakas laji ja elämäntapa. Helena ohjaa Silverplussalla hathajoogaa. Helenan tunnit soveltuvat hyvin niin aloittelijoille kuin jo vähän jooganneillekin. Jooga antaa mahdollisuuden pysähtyä, kuunnella, hoitaa kehoa ja mieltä. Joogan avulla voi parantaa kehotietoisuutta, kehonhallintaa, lihastasapainoa, liikkuvuutta, jopa helpottamaan nukahtamista. Helena ohjaa “täysillä, mutta en liian vakavalla otteella”. Tärkeintä hänen mielestään on kokonaisvaltainen hyvinvointi – tasapaino.

Kiia


Kiia on haasteita rakastava sairaanhoitaja ja ryhmäliikunnan ohjaaja. Jo nuoresta asti liikunta on kuulunut vahvasti hänen elämään, alkuun omalla uralla kilpavoimistelussa ja tämän jälkeen valmentajan roolissa nuorten joukkuevoimistelussa. Ryhmäliikunnan ohjaukseen Kiia haluaa tuoda tunneille mukaan kaikille mahdollisuuden liikkua oman kunnon ja tunteen mukaan, mutta kuitenkin pienen kipinän haastamaan itse itseään.

Amanda


Amanda on jo pienestä pitäen harrastanut eri urheilulajeja, mutta tanssitunnille päästyään häntä ei ole saanut ulos tanssisaleista. Amanda on opettanut tanssia vuodesta 2012 lähtien ja pitkän joogaharrastuksen innoittamana kouluttautunut myös FasciaMethod-ohjaajaksi. Amanda on opiskellut tanssipedagogiikkaa Jyväskylän avoimessa yliopistossa sekä liikuntalääketiedettä Itä-Suomen avoimessa yliopistossa. Silverplussalla Amanda ohjaa FasciaMethod-tunteja, jotka sopivat ihan kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Ohjaajana Amanda on kannustava ja humoristinen, mutta tarkka tekniikasta.

Sarianna


Sarianna Jakobsson on koulutukseltaan fysioterapeutti, Personal Trainer, Tason 3 PhysioPilates -ohjaajaja ja seksuaalineuvoja. Ryhmäliikuntaa hän on ohjannut 8 vuotta. “Rakastan työtäni liikunnan ja hyvinvoinnin parissa. Ohjaajana olen aito, räväkkä ja iloinen. Omiin harrastuksiini kuuluu crossfit, twerk ja jooga. Tervetuloa mun tunneille kesällä :)”

 

ASIAKASPALVELU
044 030 3136
info@silverplus.fi

OSOITE
Pitkämäenkatu 6, 3krs
20250 Turku

AUKIOLOAJAT
Ma, Ke 9:00-21:00
Ti, To 7:00-21:00
Pe 9:00-19:00
La 9:00-15:00
Su 10:00-14:00
Kuun viimeinen sunnuntai 16:00-20:00

Suljettu pyhäpäivinä