Jooga Workshopit

Yläraajat ja Selkä/Lantio II – Ryhdin parantaminen, sekä selän ja lantion alueen liikkuvuuden kehittäminen, 23.9.2017 klo 10:30-12:30

Opettelemme workshopissa oikeaa ryhtiä, sekä tapoja jolla ryhtiä saadaan ylläpidettyä ja kehitettyä. Vahvistamme ja venyttämme ylävartalon aluetta.
Tässä workshopissa jatkamme myös selän ja lantion alueen liikkuvuuden kehittämistä. Vahvistamme selän ja keskivartalon lihaksia, sekä lisäämme selänkärangan, lonkkien ja lantion liikkuvuutta.

Varaa paikkasi ja ilmoittaudu suosittuun workshoppiin heti: info@silverplus.fi

Jalat – Alavartalon voima ja liikkuvuus, 21.10.2017 klo 10:30-12:30

Ovatko takareitesi niin kireät ettet ylety varpaisiisi? Onko sinulla alaselkäkipuja? Saatko suonenvetoja tai oireileeko polvesi? Mikäli teet istumatyötä, treenaat kuntosalilla, harrastat juoksemista tai pyöräilyä, tämä workshop on kuin tehty sinulle! Tässä workshopissa rakennamme voimaa ja liikkuvuutta. Keskitymme venyttämään takareisiä ja lonkankoukistajia sekä vahvistamaan pohkeita ja nilkkoja. Yleinen syy alaselkäkivuille on kireät takareidet. Opettelemme tehokkaita venyttelyliikkeitä, joilla ennaltaehkäistään mahdollisia vammoja.

Varaa paikkasi ja ilmoittaudu suosittuun workshoppiin heti: info@silverplus.fi

Alaselkä – Alaselän alueen liikkuvuus, 21.10.2017 klo 13:00-15:00

Onko sinulla alaselkävaivoja tai kireyttä selässä? Tämä workshop sopii silloin sinulle! Yleisin syy alaselkävaivoille on lihaskireys ja lihasepätasapaino. Eritoten kireä tai heikko lonkankoukistaja aiheuttaa kehossa oireita. Workshopissa keskitymme vahvistamaan ja venyttämään lonkankoukistajia sekä opettelemme, miten kireitä lantion alueen lihaksia saa venymään.

Varaa paikkasi ja ilmoittaudu suosittuun workshoppiin heti: info@silverplus.fi

Selkä/Lantio I – Selän ja Lantion alueen liikkuvuus, 11.11.2017 klo 10:30-12:30

Workshop keskittyy selän ja lantion alueen liikkuvuuden lisäämiseen. Perehdymme tyypillisimpiin alaselkävaivoihin sekä käymme läpi tapoja niiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Kahden tunnin aikana käymme läpi lonkkasarjan, joka parantaa lantion alueen liikkuvuutta. Rauhalliset selkärangan kierrot ja taitot puolestaan parantavat selän verenkiertoa ja vähentävät lihasten jännitystä.
Venyttely on tehokas apu alaselkävaivoista kärsivälle. Esimerkiksi takareisien venyttely lisää lantion liikkuvuutta ja vähentää näin selkään kohdistuvaa painetta. Joogan avulla saadaan lempeästi lisättyä verenkiertoa ja liikkuvuutta ongelma-alueilla.

Varaa paikkasi ja ilmoittaudu suosittuun workshoppiin heti: info@silverplus.fi

Niska/Yläraajat I – Niska-hartiaseudun ja käsien liikkuvuus, 11.11.2017 klo 13:00-15:00

Suurimmalla osalla meistä on jännitystä niskassa, hartiossa ja yläselässä. Jännitystilan aiheuttaa lihaskireys, joka painaa pieniä hiusverisuonia kasaan heikentäen lihasten aineenvaihduntaa. Tämä aiheuttaa kipua ja jäykkyyttä kyseisellä alueella, mikä usein johtaa päänsärkyyn ja uupumukseen. Workshopin aikana opit helppoja ja yksinkertaisia harjoitteita, jotka vahvistavat ja venyttävät käsiä sekä hartianseutua parantaen alueen verenkiertoa ja liikkuvuutta.

Varaa paikkasi ja ilmoittaudu suosittuun workshoppiin heti: info@silverplus.fi

Selkä/Lantio II – Selän ja Lantion alueen liikkuvuus, 2.12.2017 klo 10:30-12:30

Tässä workshopissa jatkamme selän ja lantion alueen liikkuvuuden kehittämistä. Kurssille osallistuminen edellyttää I-tason suoritusta tai aikaisempaa joogataustaa. Kahden tunnin aikana vahvistamme selän ja keskivartalon lihaksia sekä lisäämme selänkärangan, lonkkien ja lantion liikkuvuutta.

Varaa paikkasi ja ilmoittaudu suosittuun workshoppiin heti: info@silverplus.fi

Niska/Yläraajat II – Niska-hartiaseudun ja käsien liikkuvuus, 2.12.2017 klo 13:00-15:00

Vietämme tunteja tietokoneiden ja puhelimien ääressä. Nämä toistuvat ja eteenpäin kallistuvat staattiset asennot aiheuttavat niska-hartia vaivoja. Opettelemme workshopissa oikeaa ryhtiä sekä tapoja ylläpitää ja kehittää sitä. Hyvä ryhti vie painetta pois yläselän ja hartiaseudun kiristyneiltä lihaksilta ja vähentää näin vaivoja alueella. Workshop keskittyy vahvistamaan ja venyttämään ylävartalon aluetta. Opettelemme muun muassa Purna joogasta tutun rannesarjan niskalle ja yläselälle. II-tason tunnille osallistuminen edellyttää I-tason suoritusta tai aikaisempaa joogataustaa.

Varaa paikkasi ja ilmoittaudu suosittuun workshoppiin heti: info@silverplus.fi

Alaselkä-, Jalat- ja Selkä/Lantio workshopeissa suositellaan käytettäväksi joogamattoa. Workshoppiin voi ottaa mukaan oman joogamaton. Mattoja on myös ostettavissa ja vuokrattavissa rajoitettu määrä salillamme. Workshoppiin voi tarvittaessa osallistua myös käyttäen tavallista jumppamattoa, jotka löytyvät jumppasaleistamme.

Workshoppien ohjaajana toimii Pia Cederholm

Workshopin hinta 35€/Silverplus asiakkailta, 45€/muilta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedustelut vastaanotosta 0440303136 tai info@silverplus.fi. Huomioithan, että ilmoittautumiset ovat sitovia.

ASIAKASPALVELU
044 030 3136
info@silverplus.fi

OSOITE
Pitkämäenkatu 6, 3krs
20250 Turku

AUKIOLOAJAT
Ma, Ke 9:00-21:00
Ti, To 7:00-21:00
Pe 9:00-19:00
La 10:00-14:00
Su 10:00-14:00,
Kuukauden viimeinen sunnuntai klo 16:00-20:00

Suljettu pyhäpäivinä