Ohjaajat

Sarita


Sarita on pitkän tien ammattilainen niin terveydenhuollossa kuin liikunnassakin. Saritan koulutustausta on vaikuttava; erikoissairaanhoitaja, kätilö, FISAF:n kouluttama kuntosaliohjaaja ja Personal Trainer. Terveysalan opintoja Sarita on syventänyt Jyväskylän yliopistossa gerontologian ja liikuntalääketieteen aineopintojen parissa. Täsmäjumppien ja yksilöohjauksen lisäksi Sarita pitää Silverplus lihaskuntoklubilla Terveyskatsastusta, jossa asiakkaan tilanne kartoitetaan kokonaisvaltaisesti niin lääketieteen kuin liikunnankin näkökulmasta.

Jeanette

Jeanette on liikuntalääketieteen perusopintoja opiskeleva FISAF lisensoitu kuntosaliohjaaja ja FAF Personal Trainer. Hän toimii Silverplus lihaskuntoklubilla täsmäjumppaohjaajana ja Personal Trainerina. Lihaskuntoharjoittelu ja lihaksiston hyvinvointi on aina ollut lähellä Jeanetten sydäntä ja omaa kuntosaliharjoittelua onkin takana jo yli 15 vuotta. Tuki-ja liikuntaelinvaivoista Jeanette on eritoten kiinnostunut niska-hartiaseudun- ja ryhdin ogelmista. Suosikki täsmäjumppiin kuuluukin niska-hartia tunnin ohjaus. Spesialiteettinä on myös juoksutekniikkavalmennus, sekä juoksijan lihaskuntoharjoittelu.


 
 
 
 

Sara


Saran tunneilla olet varmasti hyvissä käsissä, sillä Personal Trainerin koulutuksen lisäksi hänellä on takataskussaan myös sairaanhoitajan tutkintotodistus. Terveyden ja toimintakyvyn edistäminen ja ylläpito ovat siis lähellä tämän reippaan jumpparin sydäntä. Alakouluiässä aloitettu jalkapalloharrastus vaihtui teinivuosien alussa erilaisiin ryhmäliikuntatunteihin ja kuntosaliharjoitteluun, joten treenaaminen sekä ryhmässä että yksin on Saralle tuttua ja mielekästä. Tämä kannustava ja iloinen ohjaaja näkee asiakkaansa kokonaisuutena ja osaa huomioida erilaisten sairauksien tuomaa problematiikkaa arjessa sekä liikunnassa.

Taneli

Taneli on urheilusta ja kuntoilusta kiinnostunut fysioterapeutti. Fysioterapeutin koulutus antaa pohjan erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen huomioimiseen harjoittelussa. Tanelilla on kokemusta sekä kuntoilijoista että kilpaurheilijoista, joten tavoitteellinenkaan kuntoilija ei jää harjoituksissa tyhjin käsin. Lähtökohtana harjoittelulle on aina asiakkaan tavoitteet ja käytettävissä olevat voimavarat. Taneli toimii Silverplus lihaskuntoklubilla Personal trainerina ja täsmäjumppaohjaajana.


Charlotte


Charlotte on FISAF:n kuntosaliohjaajakoulutuksen käynyt ryhmäliikuntaohjaaja. Innostus liikuntaan heräsi mukaansatempaavilla ryhmäliikuntatunneilla
teini-iässä ja myöhemmin kiinnostus laajeni itsenäiseen harjoitteluun kuntosalilla ja lenkkipoluilla. Viime vuosina tutuksi ovat tulleet myös Crossfit ja erilaiset juoksukilpailut. Nykyään liikunta on elämäntapa: säännöllinen liikunta pitää mielen ja kehon virkeänä. Silverplus lihaskuntoklubilla Charlotte ohjaa monipuolisesti erilaisia täsmäjumppia.

 

Risto

Risto on veteraaniurhelija, joka on aktiiviurallaan voittanut lukuisia SM-mitaleja ja edustanut Suomea kymmenissä kisoissa ympäri maailmaa. Risto on tehnyt liikunnan parissa pitkän uran ja nyt eläkepäivinään jatkaa liikunnan ilosanoman viemistä ohjaamalla Silverplus lihaskuntoklubilla täsmäjumppia.


Seppo


Seppo on saanut koko ikänsä nauttia kestävyysliikunnan iloista niin kilpa- kuin kuntotasollakin. Siltä pohjalta syntyi myös hänen oma yrityksensä, Sepon Liikuntapalvelut joka on toiminut jo yli 10 vuotta. Aikuisliikunnan tutkinnon Seppo on suorittanut vuosina 2004–2005. Terveyttä ylläpitävä ja parantava liikunta on avainsana hänen tämän päivän toiminnassaan.

Tuula


Pitkän uran liikunnan parissa tehnyt Tuula on valmistunut Vierumäen Urheiluopistosta vuonna 1982. Hän on toiminut viisi vuotta päätoimisena taitoluisteluvalmentajana ja viisitoista vuotta kunnan erityisliikuntaohjaajana. Vuodesta 2004 hän on toiminut itsenäisenä ammatinharjoittajana. Tuulan pitämät Pilates-tunnit täyttyvät nopeasti innokkaista liikkujista ja Tuulan ohjausideologia tiivistyy seuraavassa: ”Kuuntele kehoasi ja toimi sen parhaaksi.”

Rafael


Rafael Nybergh-Torres on syntynyt Brasiliassa. Hänen isänsä on Italiasta ja äitinsä Espanjasta. Liikunta on aina ollut Rafaelille elämäntapa ja hän on työskennellyt liikunnan parista jo toista vuosikymmentä. Rafael on liikunnan opettaja, Personal Trainer, Pilates opettaja, Calisthenics opettaja, sekä lasten jalkapallovalmentaja. Työkokemusta liikunnan parista löytyy monista eri maista, ja Rafael toivookin nyt löytäneensä viimeisen määränpäänsä; Suomen Turun. Rafael kokee että työskentely eri maissa on opettanut paljon ja auttanut häntä kehittymään paremmaksi liikunnan-alan ammattilaiseksi. Seitsemän vuotta sitten Pilates vei Rafaelin sydämen. Hänen ohjaama klassinen Pilates on täydellinen hyvinvoinnin lähde, jossa yhdistyy mielen ja kehon vahvistaminen.
Rafaelin opiskelee ahkerasti Suomea, mutta pääohjaus kieli hänen tunneillaan on vielä englanti.

Juuli

Juuli on fysioterapiaopintojensa loppusuoralla, ja hänen oma taustansa on tanssin parista Suomen edustustasolla. Juulin täsmäjumpissa keskiössä ovat oikea ja turvallinen tekniikka, sekä liikunnasta nauttiminen ja sen hyötyjen ymmärtäminen. Täsmäjumpat sopivat kaiken kuntoisille ja tasoisille liikkujille, sillä ohjaajana Juuli kannustaa liikkujaa haastamaan itsensä, mutta myös kuuntelemaan omaa kehoaan.


Pia


Pia on valmistunut The College of Purna Jooga opettajakoulutuksesta keväällä 2013 ja aloitti Yin joogan opiskelut vuonna 2015. Hän on lisäksi koulutettu hieroja. Pia aloitti joogan jo teini-ikäisenä, mutta sai sysäyksen syvemmälle joogaan 2010, kun hän löysi Purna joogan. Urheilu ja liikunta ovat aina olleet osa arkea, ja nuoruus tuli vietettyä jalkapallokentällä. Vammoista ja sairauksista johtuen kiinnostus omaan kehoon sekä terveellisiin elämäntapoihin kasvoivat intohimoksi. Nykyään Pia kokee olevansa hyvinvoivampi kuin koskaan ennen.

 
 

ASIAKASPALVELU
044 030 3136
info@silverplus.fi

OSOITE
Pitkämäenkatu 6, 3krs
20250 Turku

AUKIOLOAJAT
Ma, Ke 9:00-21:00
Ti, To 7:00-21:00
Pe 9:00-19:00
La 10:00-14:00
Su 10:00-14:00,
Kuukauden viimeinen sunnuntai klo 16:00-20:00

Suljettu pyhäpäivinä