Hinnasto

Haluatko liikkua säännöllisesti ja käydä kuntosalin lisäksi myös ryhmäliikuntatunneilla? Askarruttaako ympäri vuoden juokseva harjoitusmaksu? Silverplus-asiakkuus sopii sinulle, joka liikut monipuolisesti ja säännöllisesti, mutta mahdollisesti ajoittain olet poissa pidempiä jaksoja.

Silverplus-asiakkuus sisältää ryhmäliikunnan ja kuntosalin vapaan käytön, henkilökohtaisen kuntosaliohjelman laatimisen 1 krt/vuodessa (lisäohjelma vain 20€/krt) sekä 3 x tutustumispaketin suolahuoneeseen.
Asiakkuus on voimassa toistaiseksi, kuitenkin vähintään (3) kolme kuukautta. Irtisanomisaika on (2) kaksi kuukautta. Korttia on mahdollisuus jäädyttää 2kk/vuotta kohden.

Yli kahden vuoden asiakkuuksille 79€/kk
Yli neljän vuoden asiakkuuksile 75€/kk

Lue sopimusehdot tästä.

Oletko jo tottuneempi salilla kävijä? Silloin kuntosali-asiakkuus sopii juuri sinulle.
Kuntosali-asiakkuus sisältää vapaan kuntosalin käytön.
Kortilla ei ole jäädytysoikeutta.
Asiakkuus on toistaiseksi voimassa, kuitenkin vähintään (3) kolme kuukautta. Irtisanomisaika on (2) kaksi kuukautta.
Yli kahden vuoden asiakkuuksille 65€/kk

Lue sopimusehdot tästä.

Haluatko kuntoilla intensiivisesti, mutta olet paikkakunnalla vain lyhemmän ajan? Tai kenties elämässä on mahdollisesti tulossa muutoksia? Silloin kuukausipassi sopii sinulle.

Kuukausipassi sisältää ryhmäliikunnan ja kuntosalin vapaan käytön.
Voimassa (1) yhden kuukauden ostohetkestä.

Etkö ole aktiivinen kuntosalin käyttäjä, mutta pidät ohjatuista tunneista? Ehkä sinulla on myös muita harrastuksia, etkä pääse käymään täsmäjumpissa useampia kertoja viikossa. Silloin 10x ryhmäliikuntakortti sopii sinulle.
Kortti on voimassa (3) kolme kuukautta ostohetkestä.
Pidät kuntosalilla käymisestä, mutta juuri tällä hetkellä sinun on vaikea käydä salilla säännöllisesti. Silloin 10x kuntosalikortti sopii sinulle.
Kortti on voimassa (3) kolme kuukautta ostohetkestä.
Pääsetkö käymään hyvin satunnaisesti? Silloin kertamaksut sopivat sinulle parhaiten.

Kuntosali 15€
Ryhmäliikunta 18€
Kertamaksut sisältävät myös kahvi- ja teetarjoilun sekä saunan.

Kesän SilverOutdoor Kuuvuoren kentällä 5€/kerta. Tunnin kesto 60min. Maksaa voit paikan päällä kortilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä. Varaathan paikkasi tunnille etukäteen http://silverplus.fi/tuntivaraus/

Silverplus tarjoaa ainutlaatuisen Terveyskatsastuksen, jossa kartoitetaan kehossa olevat ongelmatilanteet, sekä kireydet ja vahvuudet. Kehon toiminnallinen ymmärtäminen on perusta oikeaoppiselle harjoittelulle. Yksilöllinen kartoitus motivoi ja antaa uutta tietoa mahdollisuuksista voittaa kehon vaivat ja kehittyä. Mikäli omat lihasheikkoudet tai -kireydet eivät ole tiedossa saattaa liikkumalla tilanne jopa pahentua: jo ennestään yliaktiivisia lihaksia vahvistetaan tai heikkoja laiminlyödään.

Kesätarjous 65€ voimassa 31.8.2017 asti! Varaa aikasi osoitteesta: http://silverplus.fi/tuntivaraus/

Onko kuntosaliharjoittelu vierasta vai tuntuuko että teet salilla usein samoja liikkeitä eikä toivottua kehitystä tunnu tapahtuvan? Ammattitaitoiset ohjaajamme rakentavat henkilökohtaisen kuntosaliohjelman haastattelun pohjalta. Ohjelman teossa huomioidaan mm. työnkuvasi, muut harrastukset, mahdolliset tavoitteet ja rajoitteet sekä aikaisempi lihaskuntoharjoittelutausta. Kesto noin 60min.
1 x 60€
5 x 55€/krt = 275€
10 x 50€/krt = 500€
20 x 45€/krt = 900€

Pariohjauspaketit:
1 x 90€
5 x 450€
10 x 700€
20 x 1200€

Kuntouttava Personal Training 68€/h

Suolahuonehoitoa käytetään erityisesti hengityselinsairauksien ja iho-ongelmien hoitoon. Suolahoidosta on myös apua flunssan iskiessä, sillä se pienentää limakalvojen turvotusta. Hoidon ansiosta myös lima irtoaa helpommin, sillä hienojakoinen suolapöly pystyy tuhoamaan tulehduksia aiheuttavia bakteereja hengitysteistä.
Hoidon kesto 40min. Hoito kannattaa ajoittaa vasta harjoittelun ja suihkun jälkeen.

ASIAKASPALVELU
044 030 3136
info@silverplus.fi

OSOITE
Pitkämäenkatu 6, 3krs
20250 Turku

AUKIOLOAJAT
Ma, Ke 9:00-21:00
Ti, To 7:00-21:00
Pe 9:00-19:00
La 10:00-14:00
Su 10:00-14:00,
Kuukauden viimeinen sunnuntai klo 16:00-20:00

Suljettu pyhäpäivinä